Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Undersköterska till Hemvården Ordinärt boende Löddeköpinge

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården Norr utgår från Löddeköpinge och har både tätbebyggelse och landsbygd i uppdragsområdet. Vi vänder oss till dem som på grund av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag på egen hand. Tillsammans med vårdtagarna arbetar vi utifrån deras enskilda förutsättningar och med respekt för önskemål och behov för att de ska känna välbefinnande och ha ett meningsfullt liv. Arbetet sker utifrån vår värdegrund med ledord som öppenhet och engagemang för varje vårdtagare och vi lägger stor vikt vid samarbete mellan våra arbetsgrupper och med övriga verksamheter på arbetsplatsen såsom Norreheds seniorrestaurang och dagcentral.

Vi som arbetar här är engagerade och har stort fokus på arbetssättet FRISKT: Förebyggande – Rehabiliterande – Individuellt – Säkert – Kvalitetsmedvetet – Trygghetsskapande. Det innebär att vi är inriktade på medborgarens individuella förmågor, önskemål och självbestämmanderätt. Vi är fyra hemtjänstgrupper som utgår från gemensamma fräscha lokaler. Där sitter vi tillsammans med biståndshandläggare och annan hemvårdspersonal, något som innebär att vi verkligen kan sätta vårdtagaren i centrum genom daglig kommunikation med varandra.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. Vi arbetar ständigt för att vår arbetsplats ska spegla en öppenhet, ett gott bemötande och en god arbetsmiljö för alla människor. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska till vårt team!

Som undersköterska ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att tillgodose kommuninvånares individuella behov av god omvårdnad. Det kan till exempel handla om att efter önskemål ge praktiskt och emotionellt stöd med den dagliga livsföringen, skapa goda måltidsupplevelser, sociala aktiviteter etc. På delegation av legitimerad personal kan du komma att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande arbetsinsatser.

Kvalifikationer

Du har läst vård- och omsorgsprogrammet och/eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete med äldre människor och människor med demensdiagnos är meriterande. Detsamma gäller erfarenhet av medicinskt och socialt omsorgsarbete.

I ditt arbete är du närvarande och sätter den enskildes behov i fokus utifrån ett salutogent arbets- och synsätt. Du har ett genuint intresse för människor, stor känsla för god omsorg och den enskildes integritet samt har ett gott bemötande. Du är ansvarsfull, målinriktad och tycker det är viktigt att ha goda relationer till vårdtagare, kollegor och ledning. Vi tror också att du är positiv, engagerad och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du ser möjligheter snarare än hinder och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Vi ser gärna att du kommer med nya tankar och idéer till vår verksamhet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi räknar med att du har datorvana. Då vi arbetar i programmet Procapita ser vi gärna att du har erfarenhet av det eller liknande verksamhetssystem. Det är även meriterande om du har B-körkort. Vi ser gärna manliga sökande eller sökande som på annat sätt kan bidra till mångfald på arbetsplatsen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på 75 %.

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-30
Referensnummer: 354/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Anette Johnn
Enhetschef
046-739658

anette.johnn@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00