Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Fysioterapeut / Sjukgymnast till hemvården!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Teamet inom hemvården består av biståndshandläggare, legitimerade arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter samt distrikts- och sjuksköterskor. Vi utreder och beslutar om behov enligt Socialtjänstlagen och gör bedömningar enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Bedömningarna utgår från våra respektive yrkesroller och följs av hälso- och sjukvårdande insatser som utförs antingen av oss själva eller omvårdnadspersonal. Vi som arbetar i teamet är starka i våra respektive specialiteter och våra kunskaper kompletterar varandra. Vårt samarbete är gediget och bygger på respekt för allas kompetens.

Genom samsyn både inom och mellan våra olika roller skapar vi förutsättningar för att lyckas med vårt uppdrag - att ge den enskilde insatser som stärker denne att leva ett gott liv. Insatserna grundar sig på en helhetsbild av den enskildes livssituation utifrån en sammanvägning av behov, förmågor och önskemål. Det bygger på lyhördhet och ett aktivt intresse och en vilja att lyssna och förstå. Fokus och arbetssätt utgår från det som är FRISKT hos varje vårdtagare: Förebyggande – Rehabiliterande – Individuellt – Säkert – Kvalitetsmedvetet – Trygghetsskapande.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad Fysioterapeut / Sjukgymnast och vill arbeta inom hemvården i Kävlinge kommun. Tjänsten innebär att du arbetar som Fysioterapeut / Sjukgymnast i ett geografiskt område riktat både mot ordinärt- och särskilt boende.
Arbetsuppgifterna består av att göra bedömningar, målsättningar, utvärdera och genomföra uppföljningar, utprovning av gånghjälpmedel.
Att ha ett behandlande och rehabiliterande arbets- och synsätt. Dokumentation av hälso- och sjukvårdsinsatser. Även handledning / utbildning och delegering av omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del i arbetet.
I Kävlinge hemvård arbetar vi i team där fysioterapeut / sjukgymnast, arbetsterapeut, distrikts- / sjuksköterskor och biståndshandläggare dagtid samverkar kring vårdtagaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast som har ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i hemvården.
I din roll har du förmåga att se helheten och en god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är självständig och ett stort mått av flexibilitet.
Som fysioterapeut / sjukgymnast i hemvården har du möjlighet att finna ett intresseområde och vara med i utvecklingen av delar i hemvården.
Vi ser gärna att du är engagerad i ditt arbete och kreativ. Kommer du med nya idéer, tankesätt eller lösningar utvecklar vi gärna det vidare.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse!

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-30
Referensnummer: 348/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Marie Wänglund
Teamchef
046-73 96 97
0709-739697
marie.wanglund@kavlinge.se

Facklig företrädare


Karina Karlsson
Sjukgymnast
046-739363
0733-730614

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00