Tyck till om Kävlinge kommun

Tolvåkerskolan


Välkommen till oss på Tolvåker!

Vi erbjuder dig som elev en trygg miljö och möjligheter till goda resultat.

Tolvåkerskolan

Anmälan till årskurs 7

Nu är det dags för dig som går i sexan att välja skola inför årskurs 7. Om du bor inom vårt upptagningsområde (västra delen av Kävlinge kommun) har du redan fått en anmälningsblankett hemskickad.

Om du bor utanför vårt område och ändå vill anmäla dig till Tolvåkerskolan så går det bra, men vi kan tyvärr inte garantera någon plats för dig.

Anmälan ska vara skolan tillhanda senast 19 februari.PDF


Facebook

Tolvåkerskolan är en högstadieskola med 477 elever fördelade på årskurs 7-9. Vi har drygt 40 pedagoger som arbetar målmedvetet och engagerat för att möta varje elev utifrån sina förutsättningar. Vi har även en integrerad grundsärskola för årskurs 7-9.

Sedan hösten 2013 arbetar skolan med inriktningen Värdegrund - Idrott och hälsa. Inriktningens syfte är att skapa tillfällen till mer fysisk aktivitet/idrott och hälsa, kopplat till värdegrunden. Vi arbetar bland annat med temadagar kopplat till fysisk aktivitet, elevens val med praktisk tillämpning där det är möjligt och måldagar. Vi har ett väl utvecklat samarbete med fritidsledarna och olika föreningar och företag i kommunen.


Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00