Tyck till om Kävlinge kommun

Tolvåkerskolan


Välkommen till oss på Tolvåker!

Vi erbjuder dig som elev en trygg miljö och möjligheter till goda resultat.

Bilder från vår årliga utklädningsdag

Halloween på Tolvåker

 

Nya fräscha utemiljöer på Tolvåker

Ny löparbana på Tolvåkerskolan

På Tolvåkerskolan i Löddeköpinge renoveras det för fullt. Skolans utemiljöer har de senaste månaderna genomgått stora förändringar och fått både en ny basketplan och löparbana.

– Beslut om vad som skulle förändras på skolgården togs tillsammans med eleverna. Elevråden och elevskyddsombuden involverades i arbetet, vi diskuterade och de fick lämna önskemål, säger Agneta Olander, rektor på Tolvåkerskolan.

Arbetet med att fräscha upp skolgården startade redan i somras. Det har köpts in nya bänkar och bord och satts upp volleybollstolpar och nät. En asfalterad basketplan med två mål har kommit på plats och på skolgården finns nu också en asfalterad löparbana och en längdhoppsbana med gummibeläggning. Dessutom har två nya pingisbord i betong gjutits.

I somras påbörjades också renoveringen av matsalen på skolan. Det arbetet pågår ännu, härnäst kommer matsalen att få ett nytt golv. Invigning väntas ske i början av nästa år. Den nya matsalen är inspirerad av hur restauranger är utformade och har bland annat fått en lång bardisk utmed fönsterna och en menytavla i griffelmodell.

Fler bilder på de renoverade utemiljöerna.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Text


Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00