Artikeln publicerades 7 april 2021

Tips på aktiviteter i coronatider

Sugen på att hitta på något men vet inte riktigt vad och känner dig begränsad på grund av covid-19? Vi har samlat tips på aktiviteter som gör gott för både kropp och knopp!

Visste du om att du kan boka och låna elcykel av Kävlinge kommun? På med hjälmen och packa matsäcken för en upptäcksresa i vår härliga kommun!

Kombinera kultur, bildning och motion med vår digitala konstkarta! Ladda ner gratisappen Shuttle och välj "Offentlig konst i Kävlinge". Där hittar du bilder och cirka tre minuter långa berättelser om ett antal offentliga konstverk på olika platser i kommunen.

Varva ner och njut av ett fantastiskt gratisutbud av kulturupplevelser direkt till din surfplatta eller mobiltelefon. Vi har listat ett urval av kultur och musikupplevelser som väntar på att bli utforskade.