Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Våra råd

På Olympiaskolan har vi följande råd, som består av elevrepresentanter och en eller två pedagoger.

Kompisklubben - Rosa
Vi som är med i Kompisklubben är med för att vi vill och tycker att det är roligt. Vi tycker att det är viktigt  att skolan är ett bra och tryggt ställe att gå till och arbeta på. Vi vill att alla ska tycka det är trivsamt på vår skola. Vi träffas varannan tisdag för att prata och testa  värdegrundsövningar som vi kan ta med till klassen. Vi diskuterar olika saker och planerar aktiviteter för våra klasskamrater.

Elevråd - Sanna och Rosa
Elevrådet består av elever från alla klasser på skolan, de har möte en gång i månaden tillsammans med lärare och rektor. Här kommer frågor och svar upp, som sedan eleverna tar med sig tillbaka till sina klasskamrater.

Matråd
Matrådet består av elever från alla klasser på skolan, de har möte tre gånger per termin tillsammans med lärare och personal från köket. I matrådet pratar man om aktuella frågor som rör mat, matsituationen och matsalen.

Biblioteksråd - Lena Nilsson Berg
Biblioteksrådet samlas ca tre gånger per termin och består av Lena, bibliotekarie och representanter ifrån alla klasser. I Biblioteksrådet får eleverna chansen att ta aktiv del i hur deras skolbibliotek skall vara, vilka böcker vi skall köpa in, hur biblioteket skall se ut och vilken verksamhet vi skall ha.


Uppdaterad 2020-06-30

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga