Kävlinge kommuns webbplatser

Kävlinge kommun har fler webbplatser än kommunwebben kavlinge.se. På denna sida listar vi dem. Välkommen in!

Startsida webbplatsen enskönarevardag.nu.

enskönarevardag.nu

En skönare vardag

På webbplatsen enskönarevardag.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du ta del av längre reportage om vår underbara kommun. Här finns allt från utflyktstips och smultronställen till intervjuer med eldsjälar och företagare. Välkommen in och botanisera bland artiklarna!

Del av startsidan jobb.kavlinge.se-webben.

jobb.kavlinge.se

Jobba i Kävlinge kommun

På webbplatsen jobb.kavlinge.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se alla lediga tjänster i Kävlinge kommun. Du kan också ta del av medarbetarporträtt från våra olika sektorer och läsa om förmåner som du som anställd i Kävlinge kommun har. Välkommen med din ansökan!

Startsidan bibliotekens webbplats.

bibliotek.kavlinge.se

Bibliotekens webbplats

bibliotekens gemensamma webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du ta del av boktips, låna böcker och se vilka evenemang som anordnas vid biblioteken i Kävlinge och Löddeköpinge.

Startsidan kartportalen online för översiktsplanen 2040.

kavlinge.se/oversiktsplan2040

Översiktsplanen ÖP2040

Hur ska Kävlinge kommun utvecklas kommande år? Läs mer om och upplev utvecklingsplaner, mark- och vattenanvändning, strategikarta med mera för våra byar i denna interaktiva översiktsplan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Inloggning startsidan webbplatsen för Volontärportalen.

volontar.kavlinge.se

Volontärportalen

Volontärportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en webbapplikation som kopplar samman kommunens volontärer med människor i behov av stöd. Vill du också kunna be om volontärhjälp eller kanske anmäla dig som volontär?

Kontakta Hälsofrämjande enheten för mer information.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?