Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Grafiska element

Den grafiska profilen innehåller tre gemensamma grafiska element, budskapen 100 % välkommen! och Ligger bra till! samt färgranden. Elementen färgsätts enligt de sex komplementfärgerna.

Budskapen 100 % välkommen! och Ligger bra till!

Budskapet 100 % välkommen
Budskapet Ligger bra till i mörkgrönt

Budskapen lyfter särskilt de värden som skapar kommunens personlighet och fungerar som kärnan i identiteten. De har ett handskrivet typsnitt för ett personligt tilltal och får användas i sammanhang där kommunen står som avsändare samt av externa aktörer i Kävlinge kommun.

100 % välkommen!

Kävlinge ska vara en kommun där invånare och besökare trivs och känner sig 100 % välkomna. Det är lätt att som nyinflyttad komma in i föreningsliv och gemenskap och det är lätt för nya  företagare att komma in i nätverken. Det handlar om kontakt, öppenhet, omsorg och  vänlighet.

Ligger bra till!

Kävlinge ligger bra till både som plats och organisation. Det handlar både om det geografiska
läget och att kommunen placerar sig högt i de flesta kvalitetsmätningar av kommunala verksamheter. Kävlinge har en bredd som ger goda förutsättningar för att vara Skånes bästa boendekommun.

Ladda ner budskapen

Färgranden

Färgranden signalerar glädje och mångfald i sex olika varma toner och används tillsammans med logotyp, budskap, typsnitt och bildspråk.

Varken proportionerna eller ordningen på färgerna får ändras, grönt ska vara till vänster och blått till höger. Den får inte heller dupliceras i följd eller användas av andra användare än kommunen.

Ladda ner färgranden

Om komplementfärgerna

Färgerna signalerar glädje och mångfald i sex olika varma toner. De fyra första är valda med vapnet som utgångspunkt – grönt och guld. Den klassiska kävlingegröna har en gulare ton än vapnets färger för en varmare och mer naturlik ton. De två gula nyanserna för tankarna till öppna landskap och sädesfält. Ytterligare två färger tillkommer. Rött står för välkomnande
och hjärta, blått för tankarna till å och hav.


Uppdaterad 2017-05-11

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga