Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn
Nyheten är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Årets medarbetare, chef och aktivitet 2019 utsedda

Årets medarbetare på Kävlinge kommun 2019 är Maria Olander, HR-konsult. Sanna Nyberg, rektor på Olympiaskolan, är Årets chef. Årets aktivitet är Dösjebroskolans julmarknad.

Invånare och medarbetare har varje år möjlighet att nominera årets medarbetare, chef och aktivitet. Bakgrunden är att kommunen vill bli bättre på service och tillgänglighet. En del i det arbetet är att ta tillvara på och lyfta goda exempel och uppmärksamma speciellt goda insatser i den kommunala organisationen.

Inlämnade nomineringar bedömdes av en jury och förutom äran är vinsten ett bidrag till kompetenshöjande insatser och en gåva.

Årets medarbetare 2019: Maria Olander

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets medarbetare Maria Olander, HR-Konsult

Motivering: Med ett stort engagemang och driv håller Maria Olander vår värdegrund levande – ”vår gemensamma lagtröja”. Hon har en förmåga att tänka nytt och kreativt. Med hjärtat lyckas Maria Olander, med befintliga resurser, tillföra det där lilla extra som gör skillnad för såväl kollegor som för kunder och samarbetsparters. Maria Olander förflyttar och lyfter arbetsplatser. Hon tror på den enskilde individens förmåga och hon skapar arbetsglädje. Dessutom har Maria Olander ett gott humör och en fantastisk anda som smittar av sig. Hennes insatser bidrar till att skapa en attraktiv arbetsplats, att vi förbättrar vår kvalitét och vår service och att Kävlinge kommun upplevs positivt!

Årets chef 2019: Sanna Nyberg

Årets chef Sanna Nyberg, rektor Olympiaskolan

Motivering: Med höga förväntningar och en klar vision har Sanna Nyberg, med medarbetarna i fokus, lett förändringsarbetet på Olympiaskolan på ett professionellt och målinriktat sätt. Sanna Nyberg är mycket skicklig i att skapa förståelse för de förändringar som behöver genomföras och mån om att skapa delaktighet så att alla är bredda att stå upp för - och ta ansvar för - förändringsarbetet. Sanna Nyberg har lyft fram Olympiaskolan på ett mycket förtjänstfullt sätt och har från dag ett haft tydliga ambitioner med sitt uppdrag som rektor, därför utser vi Sanna Nyberg till Årets chef 2019.

Årets aktivitet 2019: Dösjebro julmarknad

Projektgruppen för Dösjebroskolans julmarknad - Annika Leveau, Ulrika Blomberg och Tanja Andersson - fick ta emot priset för Årets aktivitet.

Motivering: Dösjebroskolan får utmärkelsen ”Årets aktivitet” för sin julmarknad, som 2018 resulterade i en donation på 17 400 kr till Barncancerfonden. Dösjebroskolan arbetar aktivt för att öka samarbetet med hemmet och närsamhället. Med ett kreativt arbetssätt har skolan lyckats skapa stor delaktighet och starkt engagemang. Ett exempel på detta är julmarknaden - en fin tradition där elever, personal och vårdnadshavare medverkar på olika sätt. Skolan arbetar aktivt med värdegrunds- och livsfrågor och strävar efter att eleverna ska känna att de kan göra skillnad. Vid valet av bidragsmottagare för årets julmarknad var eleverna delaktiga - de diskuterade och resonerade innan beslutet om att skänka pengarna till Barncancerfonden fattades. Temat engagerade och bidrog till en fin gemenskap i närsamhället.

Uppdaterad 2019-09-17

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga