Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn
Nyheten är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Åk gratis med Sommarbussen

En buss står vid en hållplats

Under perioden 14 juni-15 augusti trafikerar Sommarbussen (linje 120) kommunens vägar. Med bussen tar du dig enkelt och utan kostnad mellan de större byarna, till shoppingmöjligheter samt till stranden i sommar.

Sommarbussen binder samman kommunens större orter med stranden och Center Syd. Den är gratis och har avgångar spridda över dagen för att du ska kunna nyttja kollektivtrafiken och ta dig runt i kommunen under sommaren.

Här hittar du Sommarbussens tidtabell

Tidtabellen finns även sökbar i Skånetrafikens reseplanerarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster under namnet linje 120. En tryckt tidtabell finns att hämta i receptionen på kommunhuset, på biblioteken i Kävlinge och Löddeköpinge samt på bussen.

Hur påverkas Sommarbussen av coronapandemin?

I samband med covid-19 följer Skånetrafiken rekommendationerna från svenska Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Skåne. Läs om hur Skånetrafiken arbetar kring covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Håll dig uppdaterad om avgångar och eventeuella förseningar via Skånetrafikens reseplanerarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Extraturer 4 och 14 augusti

Den 4 och 14 augusti går två extraturer med Sommarbussen från Barsebäck Strand till Stävie Häradsvägen, med stop på mellanliggande hållplatser enligt tabell. Turerna skulle ha skapat fler möjlgheter att delta under två sommarkonserter vid Barsebäckstrand dessa datum. Konserterna är tyvärr inställd på grund av coronapandemin och restriktionerna för folksamlingar. Men extraturerna med Sommarbussen går däremot ändå och finns med i Skånetrafikens reseplanerarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Synpunkter och frågor om bussturen?

Skånetrafikens resevillkor och resegaranti gäller. För synpunkter och frågor om bussen, kontakta Skånetrafikens kundservice.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad 2020-06-08

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga