Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn
Nyheten är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Årets medarbetare, chef och aktivitet 2020 utsedda!

Nu är årets pristagare av Kävlinge kommuns interna utmärkelser utsedda. Årets medarbetare 2020 är Carina Nilsson, cafeteriaföreståndare på Korsbackaskolan. Årets chef 2020 är Robin Andersson, enhetschef för Handläggarenheten. Årets aktivitet 2020 är Handarbetsfestivalen.

Varje år har invånare och medarbetare möjlighet att nominera årets medarbetare, chef och aktivitet i Kävlinge kommun. Bakgrunden är att kommunen vill bli bättre på service och tillgänglighet. En del i det arbetet är att ta tillvara på och lyfta goda exempel och uppmärksamma speciellt goda insatser i den kommunala organisationen.

Inlämnade nomineringar bedömdes av en jury och förutom äran är vinsten ett bidrag till kompetenshöjande insatser och en gåva.

Årets medarbetare 2020 – Carina Nilsson, Korsbackaskolan

Carina Nilsson står med blomma och presentcheck vid cafeterian på Korsbackaskolan.

Carina Nilsson, kioskföreståndarinna på Korsbackaskolan (även kallad husmor).

Motivering:

På Korsbackaskolan finns en medarbetare som är något utöver det vanliga, ja rent av hjärtat på skolan. Carina Nilsson är hjärtat både för elever och personal och ger trygghet där hon står mitt i skolan varje dag. Carina ser till att alla mår bra genom att fråga hur det är, alltid veta vad man vill ha, lyssnar in på vardagliga problem och glädjeämne och gläds med kollegor och elever i stort och smått. Alla elever vet att till Carina, dit kan jag gå om jag vill prata om allt från kärleksproblem till lärare - Carina lyssnar alltid och ger rättvisa råd. Till Carina är man alltid välkommen! För att sätta extra guldkant på tillvaron fixar Carina fredagsmyset genom att baka något gott. Om man skulle googla Kävlinge kommuns gemensamma värdegrund som är öppenhet, utveckling och engagemang så är vi säkra på att det kommer upp en bild på Korsbackaskolans hjärta, Carina Nilsson!"

Årets chef 2020 – Robin Andersson, Handläggarenheten

Robin Andersson står med blommor och presentkort i famnen.

Robin Andersson, enhetschef för Handläggarenheten.

Motivering:

”Robin Andersson har under året 2019 utvecklat handläggarenheten inom sektor Omsorg, genom att rekrytera positiva arbetsamma och kompetenta medarbetare. Robin har genom målmedvetet arbete fått sina medarbetare att arbeta mot tydliga mål som sätter medborgarna i fokus genom att stärka servicen, samt arbetat för en rättssäker handläggning där medborgarna får den hjälp de är berättigade till. Robin är en lyhörd chef som lyfter sina medarbetare till att utvecklas och att göra ett bra arbete och har på kort tid lyckats skapa och bibehålla en god arbetsmiljö och låg sjukfrånvaro. Genom ett öppet klimat, god stämning och med små medel skapar han glädje på arbetsplatsen och utvecklat enheten med en stabil ekonomi. Robin har en viktig roll i sektorns ledningsarbete genom att se helheten för alla verksamheter för att bidra till att Kävlinge kommuns omsorg ska tillhöra de bästa i Sverige!”

Årets aktivitet 2020 – Handarbetsfestivalen

Therese Elm, Heidi Viman och Frida Lindqvist står med blommor och presentcheck i famnen.

Therese Elm, hälsopedagog, Heidi Viman, kultursamordnare och Frida Lindqvist, bibliotekarie arbetade tillsammans med Handarbetsfestivalen som anordnades hösten 2019.

Motivering:

"Genom Handarbetsfestivalen den 16 november 2019 har Kävlingebor och andra som har ett intresse av att göra något med händerna, uppmuntrats till kreativitet genom föreläsning och workshops. Närmare 300 personer, unga som gamla, bidrog till att göra biblioteket till en aktivitetsplats med garnet i centrum. Skapande i garn är oberoende av språk och ålder och inbjuder till spännande möten vilket festivalen visade. Handarbetsfestivalen arrangerades av biblioteket, hälsofrämjande enheten, kultursamordnare med medverkan av lokala föreningar, privatpersoner och studieförbund. Handarbetsfestivalen är ett fantastiskt exempel på gränsöverskridande samarbete där olika verksamheter, föreningar och privatpersoner tillsammans skapar en kreativ och värdefull aktivitet som bidrar till en rik fritid för alla i vår kommun!"

Årets medarbetare, chef och aktivitet

Vet du en medarbetare, chef eller aktivitet som du tycker borde uppmärksammas för sina fina insatser? Våren 2021 startar nästa års nomineringsprocess för lyfta en medarbetare, chef och aktivitet.

Nomineringsprocessen pågår under våren och vinnarna utses i början av sommaren. Årets medarbetare och årets chef får 10 000 kronor var till kompetenshöjande insatser, till exempel en utbildningsresa eller kurs. Årets aktivitet får 10 000 kronor men om vinnarna består av ett arbetslag eller grupp utgörs vinsten av 25 000 kronor.

Uppdaterad 2020-06-18

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga