Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sociala medier

Kävlinge kommun använder sociala medier tillsammans med andra kommunikationskanaler för att informera om våra verksamheter och tjänster, tipsa om vad som händer samt lyssna på dina åsikter och svara på frågor.

Vill du vara redaktör för vårt Instagramkonto? Läs mer och lämna en intresseanmälan!

Kommunövergripande konton

Övriga kommunala konton i sociala medier

Facebook

Instagram

Blogg

Förskole- och klassbloggar hittas under respektive förskolas eller skolas webbsida.

Podd

Viktigt att veta när du pratar med oss i sociala medier

Sociala medier är en viktig kanal för dialog, debatt och diskussion med medborgare. Vi använder dem tillsammans med andra kommunikationskanaler för att informera om våra verksamheter och tjänster.

Detta gäller i sociala medier

Du är välkommen att göra inlägg, ställa frågor, lägga upp bilder eller kommentera i våra konton i sociala medier. Alla inlägg på sidan blir allmänna handlingar och kan komma att diarieföras. Notera att våra konton inte är en arena för politiska diskussioner, de bör istället föras i andra kanaler och forum.

Vill du lämna en synpunkt på kommunen gör du det enklast till Åsikt Kävlinge. Där kan du också lämna och skriva under e-förslag samt anmäla fel på kommunens gator, torg, parker och byggnader. Inkomna synpunkter registreras och besvaras av ansvariga handläggare på webbplatsen.

Inlägg som strider mot lag och våra regler tas bort

Inlägg som strider mot lag och våra regler eller anses stötande, kränkande och olämpliga tas bort. Det gäller till exempel kränkande personuppgifter, förolämpningar, förtal eller personangrepp, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier, olovliga våldsskildringar eller pornografi, uppmaningar till brott, svordomar eller obscena ord och upphovsrättsligt skyddat material. Det gäller även sekretessbelagda uppgifter och enskilda/privata ärenden. Spam, företagsreklam och upprepade inlägg är inte heller tillåtet och tas bort. Användare som upprepat bryter mot reglerna kan komma att blockeras från sidan. Om du skulle upptäcka kränkande innehåll på våra konton kan du anmäla det antingen till oss eller direkt till det sociala mediet.

Läs mer: Information om Kävlinge kommuns hantering av personuppgifter

Uppdaterad 2021-02-03

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga