Gåva för alla goda insatser!

Stort tack för din insats, och tack för ditt engagemang som bidrar till att vi tillsammans skapar en bättre vardag för våra invånare.

Vi har mycket att vara stolta över i vår kommun, speciellt efter ett år med en verklighet vi aldrig hade kunnat förutse. Det finns ett stort engagemang i organisationen och ett lagarbete där vi tillsammans hanterar nya utmaningar och ställer upp för varandra.

Årets sommargåva till våra medarbetare är presentkort. Vi hoppas att du unnar dig något särskilt, kanske något som bidrar till välförtjänt avkoppling under stundande semester?!

Vi önskar dig en härlig sommar!

Vänliga hälsningar från förvaltningsledningen
Mikael, Anneli, Ann-Louise, Barbro, Elin, Lina, Victoria och Camilla.

En gåva som gynnar det lokala näringslivet

Presentkortet gäller hos alla medlemmar i Kävlinge Furulund Samverkan, Handelsplats Center Syd ekonomisk förening samt andra anslutna företag.

Presentkortet gäller som ersättning för vara, mat eller tjänst och kan ej bytas mot kontanter. Det godkänns ej som betalning för läkemedel, varor från systembolaget, tobak, spel, lotteri eller för alkohol vid restaurangbesök.

Här kan du se vilka företag som ingår i erbjudandet:

Företag som är medlemmar i Kävlinge Furulund Samverkan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företag som är medlemmar i Handelsplats Center Syds ekonomisk förening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Presentkort som julgåva

Alla medarbetare fick även en extra julgåva i december 2020 som uppskattning för alla fantastiska insatser under pandemiåret. Både presentkorten - julgåvan och sommargåvan - gynnar det lokala näringslivet och kan nyttjas fram till den 31 december 2021.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?