Artikeln publicerades 1 juli 2021

Unga sommarentreprenörer är redo för kunder!

De 18 ungdomarna i entreprenörsprogrammet Sommarliv arbetar nu för fullt med sina företag. De erbjuder en mängd olika varor och tjänster och är redo att nå fler kunder.

Mässa på Galleria Center Syd

Sommarliv - ungt entreprenörskap är ett uppskattat program bland ungdomarna som får en bra grund för entreprenörskap och möjligheten att upptäcka vad de tycker om att göra. En av deltagarna i Sommarliv är Felix Ekström. Han driver tillsammans med Elias Asplund FE Sommarpadel.

Bild på två killar, Elias Asplund och Felix Ekström

Elias Asplund och Felix Ekström

- Jag tycker att Sommarliv har varit väldigt kul och lärorikt. Jag har träffat nya människor samtidigt som jag har lärt mig väldigt mycket om entreprenörskap och hur ett företag drivs. Jag och min kompis Elias Asplund ska förverkliga vår idé om att hålla i en padelskola. Jag hoppas att detta är en början på mycket annan padelverksamhet som vi kan bedriva i framtiden, säger Felix Ekström.

Den 15 juli klockan 14-18 kan du träffa ungdomarna i Sommarliv på Galleria Center Syd. Där kommer de visa upp sina varor och berätta om de tjänster de erbjuder. Bland annat kan du köpa handgjorda mattor från Nepal, förkläden, hembakat eller strumpor. Du kan också passa på att boka in sommarfixning av trädgården, fotografering, filmning eller zumbaklasser. Det finns helt enkelt något för alla!

Sommarliv - ungt entreprenörskap

Under juni månad har Sommarlivsungdomarna arbetat med sina idéer och utvecklat dem till en företagsidé eller koncept. Med hjälp av handledare och coacher har de dag för dag tagit sin idé framåt och är nu redo för kunder. Under sommaren kommer de arbeta vidare med sina idéer och sälja de varor och tjänster de riktat in sig mot.

Läs mer om Sommarliv på kavlinge.se