Artikeln publicerades 29 mars 2022

Anmäl dig till entreprenörs-programmet Sommarliv

I perioden 24 mars till 22 maj kan du som går i nian eller på gymnasiet, är 16-19 år och bor i Kävlinge kommun ansöka till att få driva din företagsidé.

Om Sommarliv

Sommarliv är en möjlighet för dig som vill skapa ditt eget sommarjobb, lära dig mer om dig själv och entreprenörskap, samt träffa många nya människor. Som sommarentreprenör får du två veckors kick-off med duktiga inspiratörer, handledare som följer dig på vägen och nätverk som hjälper dig och lyckas. Dessutom får du möjlighet att visa din idé på en mässa samt delta i Almedalsveckan kring ungt entreprenörskap, företagande och framtiden. Även försäkring, startbidrag och en avslutningsaktivitet ingår.

Informationsträffar

För dig som vill veta mer om Sommarliv innan eller efter du ansökt erbjuder vi en informationskväll vid två olika tillfällen: 19 april kl. 17-18.30 (digitalt) eller 17 maj kl. 17-19 (fysiskt). Anmäl dig till en av informationsträffarna genom att skicka e-post till naringsliv@kavlinge.se. Uppge ditt namn och vilken träff du vill delta på.

Ansökan

Ansök till Sommarliv här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast den 22 maj.

Läs mer om Sommarliv på www.kavlinge.se/sommarliv Öppnas i nytt fönster.

Arrangörer är Kävlinge kommun i samarbete med Nyföretagarcenter Syd, Sparbanken Skåne och Region Skåne.

Loggor för Kävlinge kommun, Region Skåne, Sparbanken Skåne och Nyföretagarcenter Syd
Bild på ungdomar från avslutningen av Sommarliv 2021