Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Så säger uppdragsgivarna

Vi utför kostnadsfria uppdrag av olika slag åt kommunala enheter och ideella föreningar belägna i Kävlinge kommun. Eventuellt material står uppdragsgivaren själv för.

Våra uppdragsgivare utvärderar de uppdrag vi utför med avseende på bemötande, kvalitet och leveranssäkerhet. Vi är stolta över resultaten, som baseras på 376 utförda uppdrag.  Se diagram över resultatenPDF!

Ett urval av personliga kommentarer från uppdragsgivarna

Eyragården/Kävlinge (byggnation hönshus/utegård): Uppdraget utfördes över våra förväntningar. Alla arbetade med stor entusiasm och detta resulterade i ett arbete med hög kvalitet. Handledare och hantverkare visade prov på stor yrkesskicklighet. Vi kommer gärna att anlita Uppdragstjänst igen!

Kompassens förskola (uppförande av lekstugor): Fantastiskt att ha tillgång till sådana tjänster. Killarna har gjort ett otroligt bra arbete och varit mycket trevliga mot barn och personal. Jag hoppas kunna anlita Uppdragstjänst mycket framöver. 

HPCS/Turistbyrån i Kävlinge (montering   av möbler, förberedelser inför invigning): Mycket nöjda! Noggranna och ordningsamma uppdragsutförare.

Arvidsborgs förskola (sömnad av maskeradkläder, klänningar, kjolar, linnen, mantlar,   förkläden): Vi är mycket nöjda med arbetet som har gjorts och fantasin med alla kläderna. Något att tänka på är att sy kläderna rymliga och lätta att ta på för små barn.

Lions Club/Löddeköpinge (packning av lastbil, tältresning/-nermontering): Jobbet utfördes som vanligt effektivt och med god känsla för service.

Kävlinge Lärcentrum/Utbildningsenheten (sammanställning/registrering av svar till kvalredovisning, diagram): Vi är mycket nöjda med den hjälp och service vi erhållit av UT och all dess personal och anlitar dem gärna igen vid behov.

Lödde kanotklubb (städning, gräsklippning, målning): Ett stort tack för fina och engagerade insatser.  Ert arbete är värt mycket  för oss! Tack.


Uppdaterad 2019-01-10

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga