Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Vi bryr oss

Vi vet att det är både högt och lågt som får dig att trivas på din arbetsplats och känna arbetsglädje. Därför satsar vi på våra medarbetare. Vi satsar på dig.

Skånes bästa boendekommun

Vi ska bli Skånes bästa boendekommun och vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra nöjda invånare. För att nå dit vill vi attrahera, utveckla och behålla medarbetare som vill vara med och skapa en bättre vardag för alla i vår kommun.

De goda resultaten, en bra stämning och möjligheterna att utvecklas är några av anledningarna till att våra medarbetare trivs så bra hos oss.

Gemensam värdegrund

Vår värdegrund ska präglas av öppenhet, engagemang och utveckling. Det är vår gemensamma värdegrund som formar kulturen på arbetsplatsen och genomsyrar alla kontakter och möten med våra invånare. Vi inspirerar och har förtroende för varandra och strävar hela tiden efter att bli bättre.  

Må bra på jobbet

Arbetsglädje är grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och inflytande ger vi förutsättningar för en god hälsa och en bra arbetsmiljö. Vi är varandras arbetsmiljö något som var och en tar ansvar för.

Stolta medarbetare och goda ambassadörer

Våra medarbetare tar ansvar för sitt uppdrag och arbetar tillsammans för att utveckla verksamheten och nå våra uppsatta mål. Vi tar oss an utmaningar, vågar tänka nytt och har höga förväntningar på varandra i vår strävan att skapa mervärde för våra invånare. Vi är goda ambassadörer och stolta över vårt arbete.

Ett vinnande ledarskap

Våra ledare visar vägen genom att utmana och inspirera till lärande och utveckling. Det vinnande ledarskapet förmår att skapa goda relationer och ett förtroendefullt klimat i samspelet med medarbetare och omvärld.


Uppdaterad 2020-11-23

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga