Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Hej Johan, fritidspedagog på Skönadalsskolan!

Johan Feldt har arbetat som fritidspedagog på Skönadalsskolan sedan 1995 och är en nyckelfigur i utvecklings- och förbättringsarbetet.

Johan Feldt, fritidspedagog på Skönadalsskolan.

Johan Feldt, fritidspedagog på Skönadalsskolan.

− Jag brinner för att förbättra och utveckla verksamheten. Samtidigt är det viktigt för mig att behålla den direkta kontakten med eleverna – jag har den perfekta kombinationen av ledningsarbete och fritids!

Karriärväg

Johan började sin karriär i Kävlinge kommun som fritidspedagog. Numera är han även arbetslagsledare och leder arbetslag med lärare, förskollärare och fritidslärare. Han är dessutom drivande i en pedagogisk utvecklingsgrupp för fritids med representanter från hela kommunen.

− Det finns ett starkt utbyte mellan skolorna och ett mer likvärdigt sätt att arbeta nu jämfört med tidigare. Vi har även ett starkt fokus på kvalitet och jobbar mycket med utvärdering och uppföljning.

Under sina år i kommunen har Johan tagit del av olika kompetensutbildningar.

− Vi har väldigt bra chefer i kommunen som pushar sina anställda till att utvecklas. Det finns en stor satsning på utbildning och som medarbetare har du en egen kompetensutvecklingsplan.

Proffsig organisation

Johan tycker att Kävlinge kommun som organisation är mycket proffsig.

− Det finns ett tydligt arbetssätt och tydliga krav på personalen. Som nyanställd är det lätt att komma in i organisationen. Det finns handlingsplaner för allt och tydliga kriterier för medarbetarna.

− Fritidspedagog är ett riktigt roligt jobb! På vår arbetsplats finns det mycket humor och man arbetar med bra och proffsiga kollegor.

 

Se vilka lediga tjänster som finns på våra skolorlänk till annan webbplats


Uppdaterad 2018-01-08

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga