Artikeln publicerades 8 maj 2024

Prova lekutrustningen i Piffl-boxarna gratis fram till midsommar!

Har du inte testat att piffla än? Då är det dags nu! Vill du göra en rolig utflykt med lite lek och spel utan att gå och köpa egen lekutrustning? Då kan du med fördel använda de två rosa Piffl-boxarna som finns i kommunen. Fram till midsommar är det dessutom gratis att hyra!

Att Piffla är att hyra lekutrustning från en Pifflbox. Här testas spelet Mölkky.

Att Piffla är att hyra lekutrustning från en Pifflbox. Här testar vi spelet Mölkky.

Du hittar Piffl-boxarna i popup-parken på Mårtensgatan i Kävlinge och på lekplatsen vid Nyvång i Löddeköpinge. Bakom luckorna i de rosa skåpen finns exempelvis kubb, ärtpåsar, boule och ringspel. Du behöver ladda ner piffl-appen och ansluta ett betalkort för att kunna låna utrustningen.

Kom ihåg att lämna tillbaka lektillbehören efter en timme, eller hyr en timme till. Har du inte lämnat tillbaka sakerna i skåpet efter 6 timmar tar Piffl ut en straffavgift på 800 kronor för utebliven återlämning. Piffl-boxarna står kvar året runt, men efter midsommar kostar det 10 kronor per timme, så passa på!

Visst är det en bra idé att kunna hyra lekutrustning? Alla behöver inte köpa ett eget kubbspel exempelvis utan man kan istället låna ett när det behövs. Hållbart och roligt på samma gång! Tack till Piffl Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som bjuder på avgiften till och med den 23 juni.