Artikeln publicerades 4 juni 2024

Restaurang Billingshäll kommer att hålla stängt om helgerna

Restaurang Billingshäll i Kävlinge har försökt öka antalet besökare om helgerna, men utan framgång. På grund av det låga antalet besökare om helgerna, beslutade Omsorgs-nämnden i slutet av maj att restaurangen ska stängas om helgerna från och med midsommarveckan. Personer vid kommunens trygghetsboenden på Billingshäll och Kullagården som fått varm mat serverad från restaurangen om helgerna, erbjuds nu alternativ som ska säkerställa god och näringsrik mat samt umgänge med andra även lördag och söndag.

Meny skriven på griffeltavla med röd ram.

Vid särskilda händelser eller önskemål är restaurangen flexibel och kan hålla öppet. Prata med personalen i restaurang Billingshäll om ni har speciella önskemål som infaller en helg.

Fler valmöjligheter och möjlighet att umgås även i framtiden

Personer på trygghetsboendet på Billingshäll kommer även i fortsättningen att kunna beställa mat att äta på helgerna. Man får möjlighet att beställa från en meny på fyra kylda rätter, vilket är fler än idag. På eftermiddagarna kommer man att erbjudas möjlighet att träffa andra på våning 3 över en kopp kaffe och på så vis behålla möjligheten till umgänge - dock över fika istället för ett mål mat.

Personer på trygghetsboendet på Kullagården, som tidigare fått varm mat levererad från restaurang Billingshäll, får i framtiden beställa mat att äta lördag och söndag. Boenden beställer från en meny på fyra kylda rätter (vilket är fler än idag) som levereras till Kullagården. Precis som tidigare kommer man även i fortsättningen att kunna träffa andra över en kaffe och fika på eftermiddagarna.

Berörda kommer att kontaktas för mer information.