Meny särskilt boende vecka 14

Måndag 3 April
Lunch: Ugnsstekt falukorv med stuvade grönsaker, potatis (senap)
Dessert: Fruktsallad med kanel cottagecheese
Kvällsmat: Kassler serveras med potatissallad

Tisdag 4 April
Lunch: Biff a la Lindström serveras med brunsås och potatis
Dessert: Smaksatt Mousse
Kvällsmat: Broccoli- och ädelostpaj serveras med Rhode Islandsås

Onsdag 5 April
Lunch: Choladas gryta med röd curry och potatis
Dessert: Fruktsoppa med skorpa
Kvällsmat: Pastagratäng med kyckling serveras med kall sås

Torsdag 6 April Skärtorsdag
Lunch: Ärtsoppa med rimmat fläsk och hembakat bröd (senap)
Dessert: Pannkaka med grädde och (sylt)
Kvällsmat: Räksmörgås med ägg och majonnäs

Fredag 7 April Långfredagen
Lunch: Örtfylld fläskytterfilé serveras med potatisgratäng och timjansky
Dessert: Hallonparfait
Kvällsmat: Laxcheescake serveras med färska grönsaker

Lördag 8 April Påskafton 
Lunch: Påskbuffé
Dessert: Påskbakelse med vispad grädde
Kvällsmat: Ugnsomelett serveras med svampstuvning

Söndag 9 April Påskdagen
Lunch: Apelsinkyckling serveras med potatis och grönsaker
Dessert: Citronfromage med visptopp
Kvällsmat: Spenatsoppa med ägghalva (smörgås)

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?