Meny särskilt boende vecka 14

Måndag 1 april
Lunch: Skånsk kalops med potatis och grönsaker
Dessert: Inkokt frukt med kaffegrädde
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon och grönsaker

Tisdag 2 april
Lunch: Pocherad fisk, citron- och dillsås, potatismos och gröna ärter
Dessert: Jordgubbskräm serveras med kaffegrädde
Kvällsmat: Carbonara serveras med pasta och grönsaker

Onsdag 3 april
Lunch: Köttkorv serveras med persiljesås och potatis
Dessert: Toscapäron med kaffegrädde
Kvällsmat: Panerad fisk på kavring med aioli

Torsdag 4 april
Lunch: Blomkålssoppa med hembakt bröd
Dessert: Risifrutti med äpple och kanel
Kvällsmat: Hamburgare med bröd och dressing

Fredag 5 april
Lunch: Kalkonschnitzel med bearnaisesås och potatis
Dessert: Bärpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Buffé av kallskuret serveras med krämig potatissallad

Lördag 6 april
Lunch: Katrinplommonjärpar, gräddsås, potatis och grönsaker
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Pizza på kökets vis, serveras med sallad

Söndag 7 april
Lunch: Kassler med dijonsenaps täcke och stekt potatis
Dessert: Créme Brulee
Kvällsmat: Jordärtskockssoppa med smördegsbakelse

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?