Meny särskilt boende vecka 26

Måndag 27 juni
Lunch: Korvgryta à la Forsell serveras med potatis
Dessert: Hallonkräm serveras med grädde
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med rödbetssallad, potatis och smörgås

Tisdag 28 juni
Lunch: Fisk Bordelaise serveras med citronsås och potatismos
Dessert: Semolinapudding serveras med sylt och grädde
Kvällsmat: Bondomelett med rökt skinka serveras med senapsfraiche (smörgås)

Onsdag 29 juni
Lunch: Köttfärslimpa med orientalisk, gräddsås, potatis och (inlagd gurka)
Dessert: Silviakaka
Kvällsmat: Panerad fisk smörgås med remouladsås

Torsdag 30 juni
Lunch: Kyckling med röd curry och kokosmjölk, serveras med ris, créme fraiche
Dessert: Fruktsoppa med kaffegrädde
Kvällsmat: Blodkorv serveras med bacon, lingonfraiche

Fredag 1 juli
Lunch: Kasslergratäng med ananas serveras med potatis
Dessert: Rabarberpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Bakad potatis med skinkröra

Lördag 2 juli
Lunch: Schweitzerbiff serveras med sås, potatis och pressgurka
Dessert: Glass med bärsås
Kvällsmat: Ost- grönsakspaj serveras med smaksatt gräddfil

Söndag 3 juli
Lunch: Slottsstek med gräddsås och potatis (gelé)
Dessert: Fruktsallad serveras med vaniljvisp
Kvällsmat: Sparrissoppa serveras med creme fraiché och hembakat bröd

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?