Meny särskilt boende vecka 34

Måndag 22 augusti
Lunch: Korvgryta à la Forsell serveras med potatis
Dessert: Drottningkräm serveras med grädde
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med rödbetssallad, potatis (smörgås)

Tisdag 23 augusti
Lunch Fisk Bordelaise serveras med citronsås och potatis
Dessert Fruktcocktail med vaniljkvarg
Kvällsmat Bondomelett med rökt skinka serveras med senapsfraiche (smörgås)

Onsdag 24 augusti
Lunch: Köttfärslimpa med orientalisk smak, gräddsås, potatis (inlagd gurka)
Dessert: Citronpaj med vispad grädde
Kvällsmat: Smörgås med panerad fisk och remouladsås

Torsdag 25 augusti
Lunch: Broccolisoppa med hembakat bröd och färskost
Dessert: Semolinapudding serveras med sylt och grädde
Kvällsmat: Potatisbullar med stekt bacon serveras med lingonfraiche

Fredag 26 augusti
Lunch: Kycklinglevergryta med lök och äpple serveras med potatis
Dessert: Äpple- och kanelkompott serveras med kaffegrädde
Kvällsmat: Skinkfrestelse serveras med kall senapsfraiche

Lördag 27 augusti
Lunch: Schweitzerbiff serveras med sås, potatis och pressgurka
Dessert: Vaniljpannacotta med blåbär
Kvällsmat: Smörgåstårta på hönökaka med makrill och ägg

Söndag 28 augusti
Lunch: Slottsstek med gräddsås, grönsaker och potatis (gelé)
Dessert: Mandelpäron serveras med grädde
Kvällsmat: Sparrissoppa serveras med creme fraiché och (smörgås)

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?