Ekens Omsorg AB

Vi strävar efter att det alltid skall vara samma person som kommer till dig, då känner du den som kommer till dig och de känner till vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha din hjälp. På detta sätt uppnår Ekens Omsorg sina ledord som är trygghet, närhet, medbestämmande och integritet. ​Hos oss står kundens behov och önskemål i centrum.

Fakta

Typ av service:

Servicetjänster (städ och tvätt)

Verksam i:

Hela Kävlinge kommun

Kapacitetstak:

Ingen

Organisationsform:

Privat

Tilläggstjänster

Ekens Omsorg erbjuder tilläggstjänster med RUT-avdrag utefter kundens önskemål. Som exempel erbjuder vi trädgårdsskötsel, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning.

Personalens kompetens

Du är med och påverkar vilken personal som skall arbeta hos dig för att öka din trygghet, integritet och säkerhet. All vår personal talar svenska. Hos oss arbetar ett tiotal medarbetare. Flera med utbildning som vårdbiträde, undersköterska eller lokalvårdare. Vi ställer krav på vår personal avseende pålitlighet, bemötande samt kompetens för arbetsuppgifterna. Vi tar alltid referenser och använder oss av provanställning. Personalen får kontinuerlig relevant kompetensutveckling för att kunna utföra ett kvalitativt arbete. Verksamheten har kollektivavtal och gällande försäkringar för personal. Vår personal har alltid företagets id-kort. All personal talar svenska.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?