Ekens Omsorg AB

Affärsidé

Vi strävar efter att det alltid skall vara samma person som kommer till dig, då känner du den som kommer till dig och de känner till vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha din hjälp. På detta sätt uppnår Ekens Omsorg sina ledord som är trygghet, närhet, medbestämmande och integritet.

Alla vår personal talar svenska eller annat språk enligt önskemål så att ni enkelt skall kunna förstå varandra. Hos oss står kundens behov och önskemål står i centrum.

Våra tjänster

Inom ramen för Lagen om valfrihet (LOV) i Kävlinge kommun erbjuder vi hemstädning och tvätt.

Tilläggstjänster

Vissa tilläggstjänster kan tillhandahållas vid förfrågan.

Personal och kompetens

Du är med och påverkar vilken personal som skall arbeta hos dig för att öka din trygghet, integritet och säkerhet. Vi arbetar för att det skall vara samma personer som kommer till dig.

Vi ställer krav på vår personal avseende pålitlighet, bemötande samt kompetens för arbetsuppgifterna. Vi tar alltid referenser och använder oss av provanställning. Personalen får kontinuerlig relevant kompetensutveckling för att kunna utföra ett kvalitativt arbete. Verksamheten har kollektivavtal och gällande försäkringar för personalen. Vår personal har alltid företagets id-kort och skall vid förfrågan kunna legitimera sig.

Kvalitetsarbete

Uppföljningar görs regelbundet via telefon och/eller hembesök. Eventuella avvikelser eller klagomål rapporteras av utföraren och åtgärdas snarast i samråd med kunden. Personalen har kontinuerlig utbildning/fortbildning och handledning för att kunna utföra sina arbetsuppgifter.

Synpunkter och klagomål

Tala i första hand med personalen eller verksamhetschefen för företaget som utför tjänsten. Du kan också vända dig till Kävlinge kommun, Åsikt Kävlinge.

Fakta

  • Fullständigt företagsnamn: Ekens Omsorg AB
  • Geografiskt område: Hela Kävlinge kommun
  • Tider då tjänsterna utförs: kl. 07-17

Kontakt

Ulla Persson
Viken gata 5, 244 65 Furulund
046-73 00 90
info@ekensomsorg.se
www.ekensomsorg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?