FemtioFemPlus

Affärsidé

FemtioFemPlus erbjuder hushållsnära tjänster utförda av pigga, pålitliga och erfarna seniorer. För oss är det viktigt att du som kund känner dig bekväm med vår närvaro och vårt utförande. Vi ser därför till att det är samma person som kommer hem till dig varje gång, så att du känner dig trygg och kan få en bra kontakt med just din personal.

FemtioFemPlus bedriver verksamhet över stora delar av Sverige, men har alltid en lokal förankring och all vår personal i Kävlinge är bosatta i eller väl bekanta med orten.

Våra tjänster

Inom ramen för Lagen om valfrihet (LOV) i Kävlinge kommun erbjuder vi hemstädning och tvätt.

Tilläggstjänster

Storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, trädgårdsskötsel, målning, tapetsering, med mera. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov.

Personal och kompetens

Glada seniorer över 55 år med lång arbetslivserfarenhet och kunskap. Vår personal arbetar för att de vill och tycker att det är roligt, vilket skapar en positiv stämning bland våra anställda. Alla är försäkrade, har avtalsenlig lön och har uppvisat ett utdrag från belastningsregistret.

Kvalitetsarbete

Uppföljningar görs regelbundet via telefon och/eller hembesök. Eventuella avvikelser eller klagomål rapporteras av utföraren och åtgärdas snarast i samråd med kunden. Personalen har kontinuerlig utbildning/fortbildning och handledning för att kunna utföra sina arbetsuppgifter.

Synpunkter och klagomål

Tala i första hand med personalen eller verksamhetschefen för företaget som utför tjänsten. Du kan också vända dig till Kävlinge kommun, Åsikt Kävlinge.

Fakta

  • Fullständigt företagsnamn: FemtioFemPlus AB
  • Geografiskt område: Hela Kävlinge kommun
  • Tider då tjänsterna utförs: kl. 07-17

Kontakt

Jenny Nilsson, Mona Nilsson
Traktorvägen 12, 266 60 Lund
070-515 19 38
jenny@femtiofem.se, mona@femtiofem.se
www.femtiofem.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?