Serviti

Affärsidé

Serviti startade sin verksamhet för att vara en stöttande resurs som inser att du vill fortsätta leva efter dina villkor. Du vill spara tid och göra de sysslor som du kan och vill. Serviti hjälper dig att få ihop vardagspusslet genom att vara en trygg, pålitlig och flexibel resurs till din familj!

Våra tjänster

Inom ramen för Lagen om valfrihet (LOV) i Kävlinge kommun erbjuder vi hemstädning och tvätt.

Tilläggstjänster

Tjänster som inte ingår i biståndsbeslutet och som kunden själv betalar för:
Storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, flytthjälp, lägenhetstillsyn, sällskap vid teaterbesök, utflykter, barnpassning, läxläsning, familjerådgivning, samtal stöd, tolkning, mindre renoveringar, hemsanering, djurtillsyn, snöskottning, trädgårdsskötsel, mattvätt på plats med mera. Med Rut-avdrag.

Personal och kompetens

Serviti har personal med lämplig utbildning som arbetsuppgifterna kräver. Men den viktigaste fördelen är vi arbetar efter metoder som ger god service och som gör att brukaren alltid står i centrum. Vår personal är mångkulturell och talar flera av världens olika språk.

Kvalitetsarbete

Serviti utgår alltid från brukarens behov. Kvalitetsarbetet bygger på att finnas för brukaren när vi behövs, planerar noggrant det som brukaren behöver, dokumenterar vårt utförande, granskar och vi följer upp så att brukaren fortsätter vara nöjd. Detta garanterar utveckling av verksamheten, stärker säkerheten för brukare och personal men även lägger grunden för en familjär relation mellan brukare och Serviti.

Synpunkter och klagomål

Tala i första hand med personalen eller verksamhetschefen för företaget som utför tjänsten. Du kan också vända dig till Kävlinge kommun, Åsikt Kävlinge.

Fakta

  • Fullständigt företagsnamn: Serviti
  • Geografiskt område: Hela Kävlinge kommun
  • Tider då tjänsterna utförs: kl. 07-17

Kontakt

Kamer Bytyqi
Komministergatan 29, 242 32 Hörby
070-515 19 38
info@serviti.se
www.serviti.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?