Vardagshjälten

Affärsidé

Vardagshjältens ambition är att göra nytta och hjälpa andra. Vårt focus är att underlätta vardagen för personer som behöver en hjälpande hand. Våra ledord är Trygghet, Kvalitet och Omtanke och det levererar vi varje dag till varje kund. Vår målsättning är att du som kund alltid ska känna dig helt nöjd när vi har varit hos dig. Därför arbetar vi med nöjdkundgaranti. Det ska vara tryggt att anlita oss!

Våra tjänster

Inom ramen för Lagen om valfrihet (LOV) i Kävlinge kommun erbjuder vi hemstädning och tvätt.

Tilläggstjänster

Vi kan även erbjuda dig fler tjänster både löpande eller som engångsuppdrag:
Flyttstädning, storstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete.
Önskar du hjälp med annat, fråga gärna så kan vi säkert ordna även detta.

Personal och kompetens

Innan vi påbörjar ett nytt kundsamarbete bokar vi in ett hembesök. Du får möjlighet att i lugn och ro få svar på frågor samt önskemål och vi berättar hur vi arbetar. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss som leverantör.
Vi utser en kontaktperson och en anställd som ansvarar för städningen hos dig och det är alltid samma person som kommer (bortsett från semester eller sjukdom men då meddelar vi dig).

Vardagshjältens personal är speciellt utbildad för städning och tjänster i privata hem. Vi följer kollektivavtal och för oss är det också viktigt att personalen trivs och har bra förutsättningar. Deras trivsel och stolthet märks när vi arbetar hos våra kunder. All personal talar svenska samt har en god social förmåga.

Kvalitetsarbete

Vardagshjälten arbetar kontinuerligt med utbildning och uppföljning av vårt arbete för att säkerställa kvaliteten och att kunderna är nöjda.

Synpunkter och klagomål

Tala i första hand med personalen eller verksamhetschefen för företaget som utför tjänsten. Du kan också vända dig till Kävlinge kommun, Åsikt Kävlinge.

Fakta

  • Fullständigt företagsnamn: Vardagshjälten Skåne AB
  • Geografiskt område: Hela Kävlinge kommun
  • Tider då tjänsterna utförs: kl. 07-17

Kontakt

Jenny Lilja
Traktorvägen 12, 226 60 Lund
046-18 92 00, 0418-49 90 09
info@vardagshjalten.se
www.vardagshjalten.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?