Billingshäll - somatiska boenden i Kävlinge

Precis bredvid tågstationen i Kävlinge ligger Billingshäll med närhet till det mesta.

Gult tegelhus i två plan

Billingshällsvägen 1, våning 2

Gult tegelhus i två plan

Högalidsvägen 35b, våning 2

Boendet

Billingshäll erbjuder boende med inriktning mot äldre med somatiska (kroppsliga) besvär utifrån individens behov. Här finns sammanlagt 23 lägenheter som är fördelade på två enheter. Varje lägenhet är utrustad med pentry, kyl och vårdsäng inklusive madrass, i övrigt möblerar man själv.

Enheterna är ljus och luftiga med gemensamma sällskapsytor och på de stora balkongerna kan man sitta under sommarhalvåret. Boendet omsluts av grönska och gemytliga promenadstråk intill husknutarna.

Omsorg och aktiviteter

På Billingshäll har mat och social samvaro ett högt fokus för att kunna bibehålla hälsan för våra hyresgäster. Att äta bra och omväxlande mat är viktigt hela livet, inte minst när man blir äldre.

Vi skapar matglädje, livslust och njutning genom dofter och smaker för att ge alla våra hyresgäster möjligheten till ökat välbefinnande och livskvalitet. På Billingshäll finns ett stort kök som dagligen lagar hemlagad, väldoftande och näringsrika måltider.

Vi finns till för dig

På Billingshäll erbjuder vi kompetent personal. På varje enhet finns tillgång till en specialistundersköterska som i samspel med övrig personal bedriver god omvårdnad på enheterna. Här finns ett nära samarbete med sjuksköterska, arbetsterapeuter, sjukgymnast samt Silviasystrar. Billingshäll har vidare ett samarbete med närliggande vårdcentral.

Alla som flyttar in får en kontaktman som gör det lilla extra för dig och ansvarar för att du ska få den omsorg, vård och de aktiviteter som är anpassade efter dig och dina behov, dina önskemål och din livssituation.

Kontakta oss

Billingshällsvägen 1, våning 2
046-73 96 23

Högalidsvägen 35 B, våning 2
046-73 96 24

Sjuksköterska
046-73 96 19

Arbetsterapeut
046 - 73 96 04

Sjukgymnast/fysioterapeut
046 - 73 92 14

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?