Norrehed, demensboende i Löddeköpinge

I Löddeköpinge ligger Norrehed som är ett lite mindre boende med en familjär ton.

Två plans hus i rött och gul tegel

Boendet

Norrehed erbjuder ett stimulerande boende för personer med demenssjukdom utifrån individens behov. Här finns sammanlagt 16 lägenheter som är fördelade på två enheter. Varje lägenhet är utrustad med pentry, kyl och vårdsäng inklusive madrass, i övrigt möblerar man själv.

Enheterna är familjära med gemensamma sällskapsytor och tillgång till en mysig trädgård där man kan njuta av sol och grönska.

Omsorg och aktiviteter

På Norrehed har man tillgång till en mysig trädgård där man kan njuta av sol och grönska och varför inte lite god fika. Aktiviteter anordnas efter önskemål, allt ifrån härliga promenader, möjligheter till cykelturer till att njuta av musik från besökande speleman och andra utflykter.

Vi skapar matglädje, livslust och njutning genom dofter och smaker för att ge alla våra hyresgäster möjligheten till ökat välbefinnande och livskvalitet. På Norrehed erbjuds dagligen hemlagad väldoftande och näringsrika måltider som kan avnjutas tillsammans med andra boende.

Vi finns till för dig

På Norrehed erbjuder vi kompetent personal. På varje enhet finns tillgång till en specialistundersköterska som i samspel med övrig personal bedriver god omvårdnad på enheterna. Här finns ett nära samarbete med sjuksköterska, arbetsterapeuter, sjukgymnast samt Silviasystrar. Norrehed har vidare ett samarbete med närliggande vårdcentral.

Alla som flyttar in får en kontaktman som gör det lilla extra för dig och ansvarar för att du ska få den omsorg, vård och de aktiviteter som är anpassade efter dig och dina behov, dina önskemål och din livssituation.

Kontakta oss

Per Tolvas väg 5 B, 1 vån
046-73 96 68

Per Tolvas väg 5 B, 2 vån
046-73 96 69

Sjuksköterska
046-73 98 72

Arbetsterapeut
046-73 96 62

Sjukgymnast/fysioterapeut
046-73 96 79

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?