Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Anhörigstöd

Anhörigstöd Senior

Anhörigstödet i Kävlinge kommun är kostnadsfritt. Vi ska bidra med att skapa en kunskapsbaserad omsorg kring kommuninvånare med kognitiv svikt för att underlätta vardagen, öka tryggheten och främja en god livskvalitet. Detta vill vi uppnå genom stöd, utbildning och information. Vilket stöd som kan bli aktuellt för dig beror på dina behov och den livssituation just du befinner dig i. Alla samtal sker under tystnadsplikt med ett strukturerat, evidensbaserat, frågeformulär som utgångspunkt.

Anhörigcentrum finns i Löddeköpinge (Bagerivägen 13A) och i Kävlinge (Högalidsvägen33)

Vi kan erbjuda:

Anhöriggrupper
Anhörigcirklar
Må-bra-aktiviteter
Enskilda samtal
Utbildnings- och informationsdagar
Avlösning
Växelvård
Dagverksamhet
Anhörigutbildning

Anhörigstöd LSS och socialpsykiatri

 Anhörigstödet är till för dig som vårdar eller stödjer en person med funktionsnedsättning som tillhör LSS och Socialpsykiatrin. Anhörigstödet är även till för dig som har din närstående boende med särskild service enligt LSS eller har boendestöd enligt SoL i Kävlinge Kommun. Stödet är kostnadsfritt. Stödet utformas individuellt och kan till exempel vara enskilda samtal och stöd i kontakt med kommun eller andra myndigheter.

Informationskvällar anordnas av anhörigstödet några gånger per termin vår och höst. Varje träff har ett speciellt tema som leds av en föreläsare eller någon från kommunen som informerar om verksamheten i Kävlinge. Läs om informationskvällar LoS hösten 2018.PDF

Har du önskemål om att få information om något speciellt eller har tips på intressanta föreläsare? Då är du välkommen att höra av dig till vår anhörigsamordnare.


Uppdaterad 2018-11-21

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER