Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Individuellt utflyttad daglig verksamhet

För de personer som har förmåga och intresse av att få möjlighet att ha sin dagliga verksamhet utflyttad som en enskild plats på ett företag eller annan arbetsplats i kommunen.

Skräddarsytt arbete

  • Arbetet skräddarsys i samarbete mellan arbetsplats och individen tillsammans med arbetskonsulent från daglig verksamhet.
  • Arbetskonsulent introducerar deltagaren på arbetsplatsen och är med på plats utifrån behov av stöd från deltagare och arbetsplats.
  • Personen arbetar sedan tillsammans med en person från arbetsplatsen och de har fortsatt kontakt och stöd av arbetskonsulent från daglig verksamhet efter behov.

En del personer arbetar på detta sätt på heltid medan andra arbetar på deltid. För en del personer fungerar det istället bäst att vara på arbetsplatsen under några timmar, en till flera dagar varje vecka. Då kombinerar de ett deltagande i någon av våra gruppverksamheter, med att ha en delvis utflyttad verksamhet.

För några personer fungerar det bäst med att de arbetar tillsammans med en handledare ute på en arbetsplats. Då finns handledaren från gruppverksamheten med som ett stöd i utförandet av arbetsuppgiften.

Namnet individuellt utflyttad daglig verksamhet beskriver just anpassning efter individen.

Arbetsplatser

Arbetsplatser som tagit emot deltagare med utflyttad daglig verksamhet är bland annat serviceenheten vid polisen i Lund, Västra Karaby ridklubb, köket och hemvården på Ligustern, KKB, Högs handelsträdgård, 4H-gården i Barsebäck, Second hand butik Öppna Hjärtat, Lidl, biblioteket i Kävlinge och Furulunds IK, Coop, 4-tassar hundpensionat och hunddagis.

Entrén till Ligustern
Uppdaterad 2020-09-16

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga