Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Nytida - Stora Blå Syd

Stora Blå Syd i Lund är en daglig verksamhet inom LSS för dig som gillar musik eller att måla, teckna, rita eller att arbeta med film.

Här får du lära dig att spela instrument, sjunga, skriva musik och att spela in dina låtar i en riktig studio. Vill du hellre arbeta med måleri, teckning, ljudteknik, filminspelning eller att producera musik i dator så kan vi erbjuda även det.

Vi utgår ifrån dina kunskaper och förmågor och skapar en pedagogisk miljö som ger dig möjligheter att utveckla din kompetens och uttrycksförmåga.

På Stora Blå Syd står ett pedagogiskt arbetssätt i fokus. Du ska känna att du ständigt utvecklas och utmanas till att lära dig mer inom de områden du har valt.

All verksamhet bygger på individuell anpassning, men övningar och repetitioner i gruppform förekommer också. Vi vill att du genom pedagogiskt stöd ska öka din självständighet och att dina förmågor ska växa under dina dagar hos oss.

Personal och kompetens

Personalen har lång erfarenhet av arbete med musik och av arbete inom daglig verksamhet/LSS. All personal har utbildning inom området.

Kvalitetsarbete

Vi arbetar fortlöpande med vår kvalitet genom strukturerat arbetsmiljöarbete, kompetensutveckling, dokumentation och avvikelsehantering. Vi genomför två egenkontroller varje år och har nyligen varit föremål för en intern kvalitetstillsyn.

Synpunkter och klagomål

Tala i första hand med personalen eller verksamhetschefen för företaget som utför tjänsten. Du kan också vända dig till Kävlinge kommun, Åsikt Kävlinge.

Organisationsform

Privatägt

Mer information hittar du på Nytida Stora Blå Syds webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Uppdaterad 2020-10-26

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga