Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Engagera dig ideellt

Vill du göra något meningsfullt för dig själv och andra? Eller behöver du hjälp med en insats av en volontär? Ta chansen och anmäl ditt intresse här: Intresseanmälan Volontärverksamhetlänk till annan webbplats

Alla som vill kan engagera sig ideellt. Det finns också möjlighet att få stöd och hjälp av en volontär. Uppdragen riktar sig till att öka meningsfullhet, gemenskap, delaktighet och självständighet bland kommunens invånare. Ideella uppdrag ersätter inte anställd personal, utan kompletterar den kommunala servicen.

De ideella uppdragen bygger på en social insats och sker utan ekonomisk kompensation. Som volontär blir du en person som bidrar till att det sociala nätverket växer både för dig och din medmänniska. Insatsen utformas efter dina, mottagarens och verksamhetens behov och förutsättningar.

För att läsa mer: Volontärverksamheten

Uppdrag till dig som volontär!

Ett uppdrag för dig som volontär hos oss på Hälsofrämjande enheten har som syfte att öka gemenskapen och hälsan för dig och för mottagaren av din insats.

Ett uppdrag kan till exempel innebära att du är behjälplig vid kommunens evenemang, håller i träningsgrupper eller är måltidsvän.

Just nu under pågående Coronapandemin ser våra uppdrag annorlunda ut. Uppdragen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att äldre och andra riskgrupper bör begränsa sina sociala kontakter. Därför samordnas hjälpinsatser som erbjuder riskgrupper hjälp med att handla livsmedel, hämta låneböcker, ärenden till apotek, social kontakt via telefon etc.

För anmälan till volontäruppdrag riktat till Covid-19, använd länken Intresseanmälan Volontärverksamhetlänk till annan webbplats


Uppdaterad 2020-10-14

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga