Barn- och ungdomskultur

Kultur som riktar sig till barn, unga och familjer arrangeras av bland andra biblioteken, Kävlinge kulturskola, föreningar och fritidsgårdar.

KulturCrew på fritiden

Under hösten 2023 har vi startat ett KulturCrew på fritiden. Gruppen består av ungdomar i åldern 13-17 år som planerar och genomför olika kulturevenemang och aktiviteter i kommunen.

Vill du påverka kulturutbudet för unga i Kävlinge kommun? Om du gillar konst, kultur, musik, film, foto, ljudteknik eller marknadsföring, kan Kulturcrew vara något för dig!

Ett KulturCrew är en grupp ungdomar som är delaktiga och får vara med och ansvara för olika sorters kulturarrangemang. Du får utbildning och kunskap inom värdskap, marknadsföring, scenteknik, planering, team och delaktighet.

KulturCrew tror på dig och ditt engagemang. Unga arrangörer bygger framtidens kulturliv. För unga från åk 6 och uppåt.

Anmäl ditt intresse via e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information om KulturCrew Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lovprogram

Sagostunder på biblioteken

Information om sagostunder och andra program på biblioteken finns i evenemangskalendern på bibliotekens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Gästspel och dockteater

Vill du se teater, arrangeras det föreställningar för barn och vuxna på biblioteken, Kävlinge kulturscen, Lilla Kulturhuset Mejerigränden, på Staffan Björklunds teater i Hög eller på någon av förskolorna i Löddeköpinge. Många av föreställningarna arrangeras av biblioteken och Kävlinge Riksteaterförening.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?