Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Boka Lilla kulturhuset Mejerigränden

Lilla kulturhuset Mejerigränden ligger på Mejerigränden 3 i Kävlinge.

I kalendern nedan kan du se om lokalen är ledig den tid och dag du önskar. Vill du boka en tid, fyller du i formuläret nedan (obs detta är bara en bokningsförfrågan). Först efter att du fått en bekrätfelse på e-post, har du fått igenom din bokning.

En bekräftelse på att din förfrågan är registrerad kommer att skickas till dig via e-post.

Tänk på att avboka om ditt möte/evenemang blir flyttat eller inställt. Annars faktureras den.

För mer information om lokalen, läs hyresreglerna för huset.
Hyresregler för Lilla kulturhuset MejerigrändenPDF

Du kan välja att boka enbart neder- eller övervåningen eller båda. Föreningar betalar 40 kr/h för de timmar då evenemanget är tillgängligt för allmänheten (ingen debitering sker för för- eller efterarbete i direkt samband med evenemanget). Föreningens interna arbete (möten, repetitioner med mera) betalar man 40 kr/h. För företag och privatpersoner är hyran 400 kr/h. Samlingsfaktura skickas en gång per halvår. Det går inte att boka huset för privata sammankomster.

Lilla kulturhuset Mejerigränden finns till bokning säsongsvis, efter att kulturföreningarna bokat sina offentliga program i lokalen. Information om när bokningarna släpps till våren 2017 kommer senare i höst.  

Kalender och bokningsförfrågan

För verksamhet i Mejerigränden från 2018-01-01 kan du nu se aktuella bokningar och göra bokningsförfrågningar härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välj Kultur i rullgardinen och fyll i efterfrågad information. En bokningsförfrågan skickas då till Kontakt Kävlinge som sedan bekräftar bokningen till er via mail.

Kalendern och bokningar till och med 2017-12-31

Nedan kan du se hur Lilla kulturhuset Mejerigränden är ledigt till och med 2017-12-31. Om den är det, gör sedan en bokningsförfrågan.

Dag
 
Datum
Datum  
Resurs
Lördag, 18 november
Resurs « 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »
Mejerigränden nedervåning
Mejerigränden övervåning

Bokningsförfrågan

Här gör du en bokningsförfrågan (för bokningar till 2017-12-31) som går till Kontakt Kävlinge. De återkommer med en bekräftelse när din bokning är gjord.Notera
Härmer intygar jag att jag har läst hyresreglerna i sin helhet.


Uppdaterad 2017-11-06

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00