Tyck till om Kävlinge kommun

Kultur

I Kävlinge kommun har vi ett rikt kulturliv. Såväl kommunen själv som många föreningar och andra aktörer ser till att det händer inom kulturområdet, för såväl barn, unga och vuxna.

Kommunens evenemang

Två av våra återkommande evenemang är Kulturlördag och Gammaldags marknad. Är du intresserad av att vara med nästa gång? Hör av dig till kultursamordnare Heidi Viman, se kontaktuppgifter längre ned på sidan. Gammaldags marknad 2016 äger rum torsdag 29 september.

Under 2016 arrangeras ett nytt event, Långkväll i Kävlinge centrum torsdag 31 mars och torsdag 27 oktober 2016. Under 2016 arrangeras ingen Kulturlördag. Programmet kommer att finna i evenemangskalendernöppnas i nytt fönster.

Vill du veta mer om vilka kulturevenemang föreningarna i kommunen arrangerar? Aktuella evenemang finns i Evenemangskalendern. Du kan också titta i Föreningsregistret för att se vilka föreningar som finns i kommunen.

Inga Bengtsson och Renée Horndahl Andersson från Teater Oscar, på Kulturlördag i Lödde centrum 2014.

Inga Bengtsson och Renée Horndahl Andersson från Teater Oscar. I bakgrunden syns utställningarna av Coloriterna och Konstforum i Kävlinge.

Information om kulturföreningar i kommunen

Kulturskola och bibliotek har egna sidor och om evenemang finns information under fliken Evenemang.

Gilla Kultur och fritid på Facebook och följ med vad som händer i kommunenlänk till annan webbplats


Uppdaterad 2016-12-27

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00