Artikeln publicerades 22 januari 2024

Årets Entreprenör 2023 - här är finalisterna

Vi kan nu med glädje presentera de tre finalisterna till Årets Entreprenör i Kävlinge kommun 2023. Vinnaren av utmärkelsen utses vid ett företagsevent den 17 maj.

Texten "Årets entreprenör 2023" och en grön kvist.

Årets Entreprenör är en gemensam utmärkelse för Kävlinge kommun och näringslivsorganisationerna i kommunen. De tre finalisterna till Årets Entreprenör 2023 är, utan inbördes ordning, följande entreprenörer:

  • Vesam Syd AB/Reglerprodukter AB med entreprenörerna bakom företagen; Alexander Åkesson, Fredrik Jeppsson, Christian Carlsson, Jonas Lövgren och Benny Persson
  • Energicenter i Kävlinge med Linda Nygren
  • Bilcenter Syd AB med Angelo Borghol och Kim Solaric

Under våren kommer varje finalist att presenteras närmare.

Prisutdelning den 17 maj

Prisutdelning sker i samband med ett event för kommunens företagare och entreprenörer den 17 maj. Mer information om eventet kommer inom kort, men boka gärna in datumet i din kalender redan nu.

Innovativa och hållbara företag

Syftet med utmärkelsen Årets Entreprenör är att lyfta fram företag som är särskilt innovativa samt drivs utifrån ett socialt och miljömässigt hållbart perspektiv. Utmärkelsen fokuserar på följande kriterier:

  • Entreprenörskap som är unikt lokalt eller globalt
  • Innovativa och nytänkande lösningar inom produktion, service eller försäljning
  • Entreprenörskap baserat på hållbarhet

Årets entreprenör utses av Kävlinge kommun tillsammans med företagarföreningarna Företagarna Öresund Länk till annan webbplats., Handelsplats Center Syd Länk till annan webbplats. och Kävlinge Furulund Samverkan.