Om webbplatsen

Kavlinge.se är Kävlinge kommuns kommunwebb. Här ska kommuninvånare, företag och besökare enkelt hitta den information och service som de behöver för att komma vidare i ett ärende eller med en fråga.

Ägandeskap

Webbplatsen är byggd i SiteVision och ägs av Kävlinge kommuns Kommunikationsavdelning. Frågor eller kommentarer på webbplatsen och dess innehåll är besökare välkomna att ställa till Kävlinge kommuns kommunikationsavdelning via mejladress: kommunikation@kavlinge.se.

Det grafiska manéret på webbplatsen följer Kävlinge kommuns grafiska profil.

Hitta vad du söker

Det finns tre sätt att navigera runt på webbplatsen: via boxnavigeringen, via den menyn i sidhuvudet eller genom att söka efter informationen.

Om du hittar fel, fattas information eller tycker det är svårt att hitta

På respektive sida finns en möjlighet för dig som besökare att kommentera på innehållet på webbsidan. Det kan röra sig om stavfel eller brutna länkar som hittar, eller information som du gärna hade sett fanns på sidan. Det kan också vara som så att du upplever att sidan inte är tillgänglighetsanpassad, vilket vi eftersträvar då webbplatsen ska vara tillgänglig för alla besökare.

Genom att använda dig av kommentarsfunktionen, vilket du kan göra anonymt, bidrar du till en bättre webbplats med mer relevant information. En webbplats som du är med och bygger och påverkar innehållet på.

Lyssnafunktionen

På webbplatsen finns en lyssnafunktion via Readspeaker. Lyssnafunktionen finns tillgänglig på alla sidor, utom start- och landningssidorna.

Lättläst - på enkel svenska

Alla texter på webbplatsen ska vara skriven på tydlig, enkel, klar och relevant svenska. Vi undviker fackspråk och förkortningar i största möjliga mån. Om du trots det upplever att texten inte är lätt att förstå, ber vi dig nyttja kommentarsfunktionen på webbsidan och informera oss om det så vi kan åtgärda språket.

Vi har ett antal sidor på lättläst, enkel svenska. Om webbsidan finns som lättläst, ska det framgå på webbsidan. Vi kompletterar med lättlästa sidor efter hand och du hitta alla "Lättläst - på enkel svenska" här.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?