Artikeln publicerades 14 april 2024

Kurs för dig mellan 16-29 år som kämpar med skam, skuld och självkritik

Känner du dig otillräcklig, att du inte duger? Då är du inte ensam. Att känna skuld, skam och att vara självkritisk är tyvärr vanligt, men det kan påverka oss olika. Är du mellan 16 och 29 år och börjar må dåligt av dina negativa känslor finns det stöd att få.

Ung, vuxen kvinna med gult och rosa hår provar en jacka och tar en selfie i spegeln i en provhytt.

Foto: Freepix

Gratiskurs hos Unga vuxna-mottagningen

På Unga vuxna-mottagningen i Lund kan du som bor i Kävlinge kommun anmäla dig till en kurs som ger dig verktygen för att hantera skuld och skam för att påbörja vägen till att bli lite snällare mot dig själv.

Kursomgång 3 börjar den 7 maj och vi ses i cirka 1,5 timmar vid sex olika tillfällen i centrala Lund. Ibland får du hemuppgifter att arbeta med mellan gångerna. Kursen är såklart gratis, men antal platser är begränsade.

Ge dig själv årets finaste gåva – anmäl dig till kursen.

Läs mer och anmäl dig på lund.se/ungavuxna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.