Artikeln publicerades 13 mars 2024

Nominera till kommunpriserna senast 31 mars

Kävlinge kommun delar årligen ut priser till kommuninvånare, föreningar och initiativ som med sin flit, sitt engagemang och sin kreativitet gör skillnad för andra och för vår kommun. Nu är det dags att nominera till årets priser. Hjälp oss hitta årets hjältar!

Totalt ska strax över 100 000 kronor delas ut till de kommuninvånare, ledare, insatser och föreningar som utses till årets pristagare.

Fram till den 31 mars kan du via våra e-tjänster nominera till:

  • kulturmiljöpriset
  • friskvårdspriset
  • ledarpriset
  • miljöpriset
  • priset för trygghet och tolerans

Vinnarna får ett stipendium och uppmärksammas i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni.

Läs mer och nominera på kavlinge.se/stipendier

Årets kommunpriser

Priset för trygghet och tolerans: Vem eller vilka anser du bidrar till ökad tolerans i vår kommun och ligger i linje med vårt trygghetsarbete?

Kulturmiljöpriset: Kulturmiljöpriset hyllar all kultur och kreativitet i Kävlinge kommun, exempelvis inom foto, film, litteratur, folkbildning, teater, dans samt trädgårds- och landskapsmiljöer.

Miljöpriset: Vem eller vilka vill du nominera till årets miljöpris för deras insatser inom miljövårdande arbete och engagemang för vår miljö?

Friskvårdspriset: Du kan nominera en person eller en förening för deras engagemang och arbete med friskvård inom Kävlinge kommun.

Ledarpriset: Nominera en stödjande och uppmuntrande ledare som är aktiv i en förening som finns i arbetsliv- och fritidsnämndens register.