Artikeln publicerades 17 maj 2024

Linda Nygren är Årets Entreprenör

Under kvällen korades Årets Entreprenör 2023 i Kävlinge kommun! Syftet med utmärkelsen Årets Entreprenör är att lyfta fram företag som är särskilt innovativa samt drivs utifrån ett socialt och miljömässigt hållbart perspektiv.

Glad Linda Nygren med bukett och diplom

Linda Nygren, Årets Entreprenör 2023

Årets Entreprenör är...

Energicenter i Kävlinge med Linda Nygren!

Under kvällen korades Årets Entreprenör 2023 i Kävlinge kommun.

Stort grattis till Linda Nygren som tog hem priset med följande motivering:

"Vinnaren av årets entreprenör i Kävlinge kommun 2023 är ett företag där entreprenörskapet har en stark prägel av att se varje individs behov, oavsett om det är en kund eller en av de anställda.
Företaget har uppvisat en kreativitet när de stött på utmaningar och lyckats behålla en stadig tillväxt även under utmanande år. Tillväxt i lagom takt, utan att tumma på verksamhetens kärnvärden.
Företaget brinner för att, tillsammans med andra, utveckla platsen Kävlinge, både för tvåbenta och fyrbenta medborgare."

Vi tackar samtliga nominerade för ert engagemang och driv!

Vesam Syd AB/Reglerprodukter AB med entreprenörerna bakom företagen; Alexander Åkesson, Fredrik Jeppsson, Christian Carlsson, Jonas Lövgren och Benny Persson

Bilcenter Syd AB med Angelo Borghol och Kim Solaric

Syftet med utmärkelsen Årets Entreprenör är att lyfta fram företag som är särskilt innovativa samt drivs utifrån ett socialt och miljömässigt hållbart perspektiv. Utmärkelsen fokuserar på följande kriterier:

  • Entreprenörskap som är unikt lokalt eller globalt
  • Innovativa och nytänkande lösningar inom produktion, service eller försäljning
  • Entreprenörskap baserat på hållbarhet

Årets entreprenör utses av Kävlinge kommun tillsammans med företagarföreningarna Företagarna Öresund, Handelsplats Center Syd och Kävlinge Furulund Samverkan.