Artikeln publicerades 21 maj 2024

Bli naturkunnig! Gratis e-utbildning för nyfikna

Lär dig mer om den svenska naturen eller testa dig själv med hjälp av Länsstyrelsens "Bli naturkunnig". Imponera på vännerna nästa gång ni spelar sällskapsspel eller barnen då ni är ute och utforskar vår vackra natur.

Röd ekorre nosar på grön mossa.

Testa dina kunskaper eller vässa dem på naturkunnig.se

Häng med på en digital fälttur, gör en quiz eller lär dig mer om den svenska naturen! Länsstyrelsen har på sidan naturkunnig.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. skapat förutsättningar för dig att testa dina kunskaper och fördjupa dig inom bland annat pollinatörer, våtmarker, faunaväkteri. Självklart är allt gratis och du kan upptäcka naturen och lära dig mer i din egen takt hemifrån.

Varför inte tillämpa dina kunskaper i Kävlinge kommuns vackra natur och stövområden efteråt?