Artikeln publicerades 7 februari 2024

Tomter till försäljning i vår

I vår kommer Kävlinge kommun att erbjuda tomter till försäljning i två olika områden i Kävlinge: Almelund och Harrievallen. Några tomter kommer att erbjudas de personer som står i vår tomtkö medan andra kommer att läggas ut till försäljning för alla som är intresserad av att bygga i Kävlinge, oavsett om man står i vår tomtkö eller inte.

Almelund - en ny, lummig stadsdel i utkanten av Kävlinge. Illustrationsbild: Fojab

Under våren fortsätter försäljningen av fribyggartomterna på Harrievallen norr om Rinnebäcksskolan i Kävlinge. Området ligger centralt i Kävlinge, nära till såväl kollektivtrafik och service i centrum som till naturstråken vid Kävlingeån. Dessa tomter har tidigare erbjudits till personer som står i kommunens tomtkö och kvarvarande tomter kommer inom kort att finnas till försäljning även för den som inte står i tomtkön.

I västra Kävlinge har området Almelund påbörjats. Här kommer det att bli en blandad bebyggelse med radhus och friliggande villor, en förskola och ett lummigt grönområde. Peab kommer att bygga på en del av området och under våren kommer Kävlinge kommun att erbjuda fribyggartomter på Almelund till de som står i vår tomtkö.

Intresserad av att bygga hus i Kävlinge? Håll då utkik under våren efter tomterna på Harrievallen, som då säljs via mäklare, eller ställ dig i vår tomtkö för att få chans att boka en tomt på Almelund.

Tomtkön - så fungerar den och så anmäler du dig

Almelund - en ny, lummig stadsdel i utkanten av Kävlinge