55Plus

55Plus erbjuder hushållsnära tjänster utförda av pigga, pålitliga och erfarna seniorer. För oss är det viktigt att du som kund känner dig bekväm med vår närvaro och vårt utförande. Vi ser därför till att det är samma person som kommer hem till dig varje gång, så att du känner dig trygg och kan få en bra kontakt med just din personal.

55Plus bedriver verksamhet över stora delar av Sverige, men har alltid en lokal förankring och all vår personal i Kävlinge är bosatta i eller väl bekanta med orten.

Fakta

Typ av service:

Servicetjänster (städ och tvätt)

Verksam i:

Hela Kävlinge kommun

Kapacitetstak:

300 timmar/ månad

Organisationsform:

Privat

Tilläggstjänster

Storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, trädgårdsskötsel, målning, tapetsering, med mera. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov.

Personalens kompetens

Glada seniorer över 55 år med lång arbetslivserfarenhet och kunskap. Vår personal arbetar för att de vill och tycker att det är roligt, vilket skapar en positiv stämning bland våra anställda. All personal genomgår internutbildning inom hemstädning samt får en introduktion till arbetsuppgifterna genom att gå bredvid en erfaren kollega innan man självständigt utför sina uppdrag. Personalen pratar svenska. Alla är försäkrade, har avtalsenlig lön och har uppvisat ett utdrag från belastningsregistret.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?