Vardagshjälten

Vardagshjältens ambition är att göra nytta och hjälpa andra. Vårt fokus är att underlätta vardagen för personer som behöver en hjälpande hand. Våra ledord är Trygghet, Kvalitet och Omtanke och det levererar vi varje dag till varje kund. Vår målsättning är att du som kund alltid ska känna dig helt nöjd när vi har varit hos dig. Därför arbetar vi med nöjdkundgaranti. Det ska vara tryggt att anlita oss!

Fakta

Typ av service:

Servicetjänster (städ och tvätt)

Verksam i:

Hela Kävlinge kommun

Kapacitetstak:

Ingen

Organisationsform:

Privat

Tilläggstjänster

Vi kan även erbjuda dig fler tjänster, både löpande eller som engångsuppdrag: Flyttstädning, storstädning och fönsterputs. Önskar du hjälp med annat, fråga gärna så kan vi säkert ordna även detta.

Personalens kompetens

Innan vi påbörjar ett nytt kundsamarbete bokar vi in ett hembesök. Du får möjlighet att i lugn och ro få svar på frågor samt önskemål och vi berättar hur vi arbetar. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss som leverantör. Vi utser en kontaktperson och en anställd som ansvarar för städningen hos dig och det är alltid samma person som kommer (bortsett från semester eller sjukdom men då meddelar vi dig) för att ha en bra kontinuitet. Vardagshjältens personal är speciellt utbildad för städning och tjänster i privata hem där intern städutbildning genomförs. Vi har ingen begränsning vad gäller uppdrag.

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?