- Start
- Omsorg och hjälp
- Hälsofrämjande insatser
- Mat och måltider för äldre
- Meny särskilt boende vecka 19
Meny särskilt boende vecka 19 5 -11 maj
Måndag
Lunch: Kassler med champinjonsås, potatis Dessert: Änglamat
Kvällsmat: Ägg & sill, potatis
Tisdag
Lunch: Stekt strömming, potatismos & skiratsmör
Dessert: Skogsbärskompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Kycklingpaj med dressing
Onsdag
Lunch: Stekt falukorv & stuvade grönsaker med potatis
Dessert: Grillad frukt med smetana
Kvällsmat: Lasagne Milano
Torsdag
Lunch: Ärtsoppa med fläsk & hembakt bröd
Dessert: Pannkaka med sylt
Kvällsmat: Croque Monsieur/ varmsmörgås
Fredag
Lunch: Fläskschnitzel, skysås & stekt potatis Dessert: Swirl med säsongens smak
Kvällsmat: Råraka med tillbehör
Lördag
Lunch: Köttfärslimpa, gräddsås och potatis
Dessert: Pannacotta Kvällsmat: Hambugare med bröd och dressing
Söndag
Lunch: Confiterat ankbröst med rödvinssky & sötpotatis Dessert: Havresmulpaj med säsongens bär och vaniljvisp
Kvällsmat: Tomatsoppa med vitlöksbröd