Lilla Harrie och Stora Harrie - skolskjuts med Skånetrafiken

På denna sida hittar du information om hållplatser för skolskjuts med Skånetrafiken från och till Lilla Harrie och Stora Harrie samt förslag på passande avgångar.

Från och med höstterminen 2023 åker mellanstadie- och högstadieelever skolskjuts med Skånetrafikens buss 119 från och till Lilla Harrie och Stora Harrie.

De yngre eleverna i förskoleklass till och med årskurs tre kommer även fortsättningsvis att åka upphandlad skolskjuts som idag.

Tider och turer

På Skånetrafikens hemsida www.skanetrafiken.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och i deras app kan du söka aktuella tider för linje 119. Sök på Rinnebäcksgatan alternativt Annelund och en hållplats nära ditt hem.

Linje 119 - hållplatser och sträckning

  • Hållplats för Rinnebäckskolan: Rinnebäcksgatan
  • Hållplats för Olympiaskolan och Korsbackaskolan: Annelund
Karta över busslinje 119 mellan Lilla Harrie och Kävlinge, men namn på de olika hållplatserna längs med rutten. För mer information besök www.skanetrafiken.se.

Bild från Skånetrafiken 2023-06-12. Klicka på bilden för att öppna den i större format.

Observera att linjeinformation på denna sida är hämtade från Skånetrafiken. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i deras tidtabeller. För aktuella tider vänligen besök www.skanetrafiken.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Är du nöjd med innehållet på webbsidan?